12. lokakuuta 2016

Häämeikki-ideaa vailla? Kauneusilta-arvonta!


Jos klikkasit jotain jakaamani linkkiä niin kiinnostuit aiheesta. JES! 


Eli ideana on tehdä (kosmetologi kaverini avustamana) kauneusilta, jossa hän meikkaa kaksi ja sit kaksi muuta onnekasta pääsee kokeilemaan itse häämeikin tekemistä - molemmat tehdään Oriflamen tuotteilla. Jos kiinnostuit jostain käytetyistä tuotteista, niin voidaan tehdä niistä joku hyvä diili ja laitetaan ne tilaukseen. Tarjolla "skumppaa", perinteisesti kahvia/teetä ja jotain pientä hyvää. Ja jokainen arvonnan voittanut saa halutessaan ottaa kaverin mukaan testaamaan tuotteita - eli sama homma kuin itsellesi. Kaverisi saa itse meikata haluamillaan meikeillä. Samalla pääsette testaamaan Oriflamen Wellness-tuotteita. Ilta on sinulle (ja kaverillesi) maksuton, tosin matkakulujanne en korvaa! 

Kauneusilta on Tampereella.

Tehdään pohjalle ihonhoito jokaiselle itselleen sopivilla tuotteilla ja naamion vaikuttaessa hoidetaan myös käsien iho.


Arvon onnekkaat neljä. ilmoita itsesi kumpaan kategoriaan haet vai molempiin. Heihin otetaan yhteyttä kun henkilöt ovat selvillä ja sitten yritetään sopia ilta joka sopisi meistä kaikille ja ennen kaikkea meikkaamaan tulevalle kaverilleni. 

Ilmoittautumisia otetaan vastaan tänne kommentteihin, tai jakamiini Facebookin linkkeihin, tai yvllä facessa tai sähköpostiin. Laita omat yhteystietosi kun laitat viestiä. Sekä kumpaan haet, meikattavaksi vai meikkaatko itse itsesi?

Ilta aiotaan järjestää tämän vuoden puolella mutta arvonta suoritetaan 31.10. klo 22 eli viestiä pitää olla klo 20 mennessä et ehdin tekee siitä postauksen tohon mennessä :D


Interested? ;)

Tässä linkki Oriflamen Kauneusoppaan howto-osastolle :) Sieltä löytyy ohjeet esimerkiksi KUVIEN meikkeihin.
Ja jos kiinnostuit niin ehdottomasti suosittelen lukea taustalle tämä, tai ainakin alusta tarina mun Oriflamen polusta. Postauksessa myös jos kiinnostaa Oriflame muutenkin, tai vaikka uus harrastus/ura ? ;)


Mun kautta voi tilata tuotteita! Ja Tampereen alueiset, kiinnostaisiko sinua järjestää kauneusilta ystävillesi? Sekin onnistuu. Olen aloittelija mutta ei anneta sen häiritä :)

Oriflame
Tässä linkki tämän jakson esitteeseen. Esite on voimassa vielä torstaihin 20.10. asti. Laita tilauksesi joko tuon kautta tai minulle sähköpostiin ( hile89@gmail.com) torstaihin klo 16 mennessä. Jatkossa jos haluat saada uusimman kuvastiin niin voit tilata esitteen minulta sähköpostiin tai paperiversiona - esite tulee automaattisesti tilauksen mukana.

11 kommenttia:

  1. Täähän ois kiva! Eksyin ekaa kertaa sun blogiin mutta varmasti jään seuraamaan. Olen suunnitellut että tekisin häämeikin itse joten pieni opastus ei olisi pahitteeksi. Kaasoni lupautui laittamaan kampauksen joten pidetään "tyttöjen aamu" ❤️ Häitä juhlitaan elokuussa 2017.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Tervetuloa seuraamaan :) ja paljon Onnea arvontaan <3

      Poista
    2. Heipsan! Olet yksi onnekkaista joka voitti mahdollisuuden tulla kauneusiltaan Tampereelle! Sinä voitit kategoriassa "meikkaan itse". Olethan minuun yhteydessä, niin voidaan alkaa miettiä kaikille sopivaa iltaa ( hile89@gmail.com ) <3 Olet tervetullut ottamaan mukaan kaverin, joka voi myös meikata itsensä haluamillaan tuotteilla. Kaikki tehdään Oriflamen tuotteilla.
      Jos kiinnostuit jostain käytetyistä tuotteista, niin voidaan sopia siitä joku hyvä diili.
      Tarjolla kuoharii, perinteisesti kahvia/teetä ja jotain pientä hyvää.
      Samalla pääsette testaamaan Oriflamen Wellness-tuotteita.
      Tehdään pohjalle ihonhoito jokaiselle itselleen sopivilla tuotteilla.
      Naamion vaikuttaessa hoidetaan myös käsien iho. Tarvitsen myös mahdolliset ruoka-allergiat ;)

      Poista
  2. No voihan, kun ootte niin kamalan kaukana! Muuten kyllä osallistuisin suorastaan kiljuen arvontaan <3 Ihana idea, toivottavasti löytyy onnekkaat voittajat! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toivon samaa :D on kyl harmi ku nää etäisyydet on vähän eri IRL ku tääl netin maailmassa :( Ilmottele jos on suuntaa joskus Tampereelle niin voidaan ehkä järkkää jotain kivaa ;)

      Poista
    2. Onneks huomaan tälleen "tosi ajoissa"..! :-D Mutta hei, ehdottomasti! Ois ihan huippua! ❤️

      Poista
    3. nää on ku kommentoi toiseen blogiin nii mulle ei ainakaa oo tullu ilmotusta jos joku kommentoi sit siihen mun kommenttiin.. tosin nyt sit huomasin et tos on tommone rasti ruutuun et ilmoita :DD

      Poista
  3. Tää ois ihana, osallistun siis arvontaan! ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumpaan kategoriaan vai molempiin- meikattavaksi vai meikkaatko itse :)

      Poista
  4. Mukana ja kumpi vain käy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsan! Olet yksi onnekkaista joka voitti mahdollisuuden tulla kauneusiltaan Tampereelle! Sinä voitit kategoriassa "meikkaan itse". Olethan minuun yhteydessä, niin voidaan alkaa miettiä kaikille sopivaa iltaa ( hile89@gmail.com ) <3 Olet tervetullut ottamaan mukaan kaverin, joka voi myös meikata itsensä haluamillaan tuotteilla. Kaikki tehdään Oriflamen tuotteilla.
      Jos kiinnostuit jostain käytetyistä tuotteista, niin voidaan sopia siitä joku hyvä diili.
      Tarjolla kuoharii, perinteisesti kahvia/teetä ja jotain pientä hyvää.
      Samalla pääsette testaamaan Oriflamen Wellness-tuotteita.
      Tehdään pohjalle ihonhoito jokaiselle itselleen sopivilla tuotteilla.
      Naamion vaikuttaessa hoidetaan myös käsien iho. Tarvitsen myös mahdolliset ruoka-allergiat ;)

      Poista

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3