23. toukokuuta 2017

Pojat pääsi Ihmislinkoon!

Nyt sitten koitti viimein se päivä kun mies ja sen toinen bestman pääsi kokeilemaan
Vauhtifarmin Ihmislinkoa! Itse olen odotellut tätä kauhulla, vaikka en siihen laitteeseen meekään. Olen nuorempana ollut vauhti-ihminen mutta enään en uskalla mennä. Pojat olivat sitten sitäkin enemmän innoissaan :D
Voitin siis tämän kokeilun Vauhtifarmilta tammikuun LoveMeDo-häämessuilta! En ikinä voita mitään arvontoja, joten tämä oli tosi kiva yllätys!

Pojat rakastui linkoon! Vauhti oli huima ja tuntui vatsanpohjassa. Kaksi vetoa, ensimmäinen "harjoitus" ja toinen sitten täysillä. Suosittelee kovasti kokeilemaan! Sielu jäi lähdössä matkan varrelle kun kroppa lähti liikkeelle! Katsojana olin kauhuissani katsomassa että lentääkö pojat pellolle :D

Lingon tolppien väli on päälle 20metriä ja vauhdit vedetään rantakirpun näköisellä mönkijällä :) Linkoa ei pääse tekemään jos on selkä- tai niskavaivoja!

 Ensin rakkaan ukkoni vedosta kuvaa ja videota:
https://youtu.be/-ZQ10fLSJx8




Sitten bestmanin vedot:
https://youtu.be/Va_Gdlf72PA




Tässä poiminto Ihmislingosta Vauhtifarmin nettisivuilta
"Ihmislinko on Vauhtifarmin uusin ohjelmanumero. Tämä hurja laite kiihdyttää sinut nollasta sataan parissa sekunnissa. Lähtökiihdytyksen G-voimat ovat kokemisen arvoiset. Hinta 40€/hlö sis.2 linkousta per hlö! Minimi 6 hlöä tai jos vain sankarille niin 150€.  Varaukset: info@vauhtifarmi.fi tai 040 512 2005. Tällä hetkellä laite toimii loistavasti kaikille alle 90-95 kg ihmisille! Tervetuloa!

Tässä jenkkiversio Ritsasta:

Vähän tietoa Vauhtifarmista:
Päärakennus ulkoa päin,
kuva poimittu Vauhtifarmin sivuilta.
Tämä on paikka johon voi mennä viettämään polttareita, tyhy ja tyky-päiviä, sekä kokouksia - he tarjoavat kokouspaikan lisäksi erilaisia kokouspaketteja. Heillä on myös tila joka soveltuu häiden viettämiseen! 
Kuva salista, poimittu Vauhtifarmin sivuilta.

Kuva baarista, poimittu Vauhtifarmin sivuilta.
Polttareiden viettoon tämä sopii kuin nenä päähän jos haluatte elämyksiä täynnä olevan päivän. Sivuilta löytyykin loistava esimerkkiohjelma päivän viettoon, ja yöpyminenkin onnistuu alueella!
Syksyllä pitääkin sitten mennä testaamaan kuvassa ylimpänä olevaa Zombihuntista! Halloweenin aikaan on mahdollista päästä ammuskelemaan värikuulapistoolilla Zombeja auton kyydistä, siistiä!
  • tukeva aamiainen kotona
  • aamulla sankarille tandemlennätys Hyvinkäällä
  • siirtyminen Vauhtifarmille
  • lounas farmin kesäterassilla huurteisen ääressä,
  • ihmislinkous koko porukalle, tai ainakin rohkeimmille
  • värikuulasota
  • farmin oma sauna, jossa iltapalaa halutessanne
  • takaisin baariin jossa bileet ovat jo käynnissä
Tämän jälkeen yöpyminen järjestyy näppärästi Armeijan teltassa tai remontoidussa vanhan navetan alakerrassa. Yöpymiset sis. maalaissaunojen rajoittamaton käyttö.
Vinkkinä: Polttarit tai yritysjuhlat onnistuvat parhaiten kun alkoholin nauttiminen aloitetaan vasta iltapäivällä ruokailun- tai saunan yhteydessä noin klo 16-17, muuten kaikki hyytyvät ennen kello kuutta. Missään nimessä ei kannata korkata heti aamusta. Farmille saa tuoda omat juomat, joten säästätte huiman summan rahaa muihin aktiviteetteihin. Toki farmilla on myös oma baari ja Nurmijärven pisin ja aurinkoisin kesäterassi, jossa alkoholiluvat ja parhaat BILEET kesälauantaisin!

Linkki aiempaan pikkupostaukseen aiheesta tässä.

Yhteistyössä: Vauhtifarmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3