24. syyskuuta 2017

Love Me Do Autumn Fair -häämessut

Taas koittaa se ihana päivä kun pääsee häämessuille nostattamaan hääfilistä ja tekemään löytöjä sekä saamaan uusia ideoita ja vinkkejä! Love Me Don Autumn Fair Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa Helsingissä lauantaina 7.10. klo 10-18.
Nämä ovat toiset LMD messut tänä vuonna, ja minulle viimeiset messut joille menen - ainakin näin morsiamen merkeissä. Takana onkin jo kahdeksat häämessut - tai enemmänkin, olen jo seonnut laskuissa :D Todennäköisesti tulen tulevaisuudessakin kiertämään messuja - jossei muuten niin blogiin liittyen :D Saan jälleen kunnian osallistua messuilla blogimiittiin, ja odotan tätä päivää innolla! Messujen jälkeen teen sitten postausta mitä kaikkea sieltä irtosi mukaan :D (Vähän jännittää kun tulee ensimmäinen päivä erossa pikkuneidistä, mutta onneks isi on hyvä hoitaja... <3)

LMD:n messuilla nähdään Suomen suurin (n. 180 yritystä) hää- ja juhla-alan näytteilleasettajatarjonta: pukuja, koruja, kukkia, pitopalveluita ja leipomoita, juhlapaikkoja ja ohjelmatarjontaa... You name it! Näytteilleasettajalistan löydät täältäMessuilla on tällä kertaa edustettuna kaksi näytteilleasettajaa jotka myyvät käytettyjä hääpukuja (Wedding Garage ja Lauran Morsiuskammari) ja voit löytää myös muutaman varastopoistomyynnin parilta pisteeltä (esimerkiksi Somistevuokraamolta). Vaikka useampi näytteilleasettajista on pääkaupunkiseudulta kannattaa messuille lähteä kauempaakin! Ideoita voi hakea kauempaa kuin omalta kylältä ;) Yläkerrasta löytyy jälleen juhlakattausnäyttely, josta voit äänestää suosikkiasi ja voittaa palkinnon. Itse olen saanut paljon ideoita näistä kattausnäyttelyistä :) Kannattaa myös lukaista Häät-lehden juttu messuista täältä :)

Kaikistä näytteilleasettajista olen itse eniten innoissani Excuse My Bon Bonista! En malta odottaa että pääsee näkemään livenä vaatteita - olen todella huono tilaamaan vaatteita netistä.. Olen kurvikas ja ylpeä siitä, enkä halua pukeutua tätivaatteisiin mitä minun kokoisille useimmiten tarjotaan - EMBBn vaatteet ovat trendikkäitä <3 Vielä on hakusessa miehelle asusteita ja itselle myös, näitä katselen sillä silmällä messuilla. Joku mahtava hiuskoriste olisi ihana, sillä olen alkanut miettimään että nykyinen vaihtoehto ei ole tarpeeksi.. jotain :D Ideoita makeisiin tarjottaviin ja somistukseen haen myös!

Messuilla nähdään neljä muotinäytöstä: Kansainvälistä häämuotia kahden näytöksen verran sekä kotimaista muotia yksi näytös ja kaiken huippuna Vuoden Suomalainen hääsuunnittelija - näytös jossa palkitaan toista kertaa vuoden suunnittelija! Viime vuonna tittelin voitti Aurora Raiskinen Fitting Roomilta (Revelations Couture/Aurora Collection)

Yläkerran catwalkilla voit myös päästä ihastelemaan Bromance Productionsin (musiikkiteatteriin ja ravintola-alaan erikoistunut tapahtuma - ja kokemustuotantotoimisto) Alastomia kundeja lavalla. Tätä odotan itse innolla! ;) Esitykset klo 11.45 ja 16.45

Tapahtumassa on käytössä virtuaalinen messukassi johon kannattaa tutustua tapahtumapaikalle saavuttuasi. Sieltä löydät tarjouksia joita ei kannata ohittaa!


HUOMIO että tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy! Narikka on 3€ johon kannattaa varata tasaraha. Lisäksi huomioi, että kaikilla näytteilleasettajilla ei ole korttimaksumahdollisuutta, joten kannattaa varata käteistä myös mukaan.

LMD:n Facebook sivu
LMD:n häämessujen tapahtumasivu
LMD:n Instagram

NÄHDÄÄN MESSUILLA!

4 kommenttia:

  1. Mukavan informatiivinen postaus messuista! :) Ollaan kaasojen kanssa tulossa messuille Oulusta ja kyseessä on ensimmäiset häämessut, joille kukaan meistä osallistuu. Hyviä vinkkejä sain tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tästä oli apua :) nauttikaa messuista! Nää on mun kolmannet lmd messut ja odotan innolla! <3

      Poista
  2. Minulle nämä ovat toiset LMD messut, kokonaisuudessaan olen ollut nyt muistaakseni neljä kertaa messuilla ja se on kyllä aina mukavaa. :)
    Nähdään blogimiitissä!

    VastaaPoista

mielipiteitä otetaan ilolla vastaan! kommentoikaa jos vaan tulee jotain mieleen <3